Aktuális programok

Fedezd fel aktuális csapatépítő programjainkat, vagy kérj egyedi ajánlatot személyre szabott csapatépítő megszervezésére.

Legendás Monyok

Nyerjetek betekintést a földön élő legkülönlegesebb lények, a MONYOk világába!  A csapatéptőt az egyik leginnovatívabb hazai kisüzemi sörfőzdével, a MONYO Brewing-gal közösen valósítjuk meg.

A Hacker Bosszúja

Lépjetek be a JátechTér világába, ahol mindannyian hősök lehettek! Vajon elég rátermettek vagytok ahhoz, hogy kivédjétek egy gonosz hacker támadásait?

BeCreative

A fenntarthatósági CSR csapatépítő workshop. Nektek is fontos a fenntarthatóság? Ez nem egy unalmas előadás lesz, itt bizony kreatívan együtt fogtok dolgozni!

A Túlélős

Lebilincselő online csapatépítő 15 főig, amelyben néhány napot kell túlélnetek, majd megmenekülnetek egy apokalipszis közepette. A kérdés, hogy átvészelitek-e?

Kraftsörtúra

A túra során meglátogatjuk a kézműves sörforradalom ikonikus budapesti belvárosi helyeit és kocsmáit, miközben még a sörfőzésről is hallhattok pár dolgot!

Egyedi csapatépítő

Mutasd meg vállakozásod és csapatunk igényeiteknek megfelelően kitalálja a legjobb szórakozást, pár órástól az egész naposig, pár főtől egészen a 150+ kollégát megmozgató csapatépítőig.

Emeljétek új szintre a munkatársak közötti bizalmat és erősítsétek meg a kohéziót élményalapú csapatépítő által

Scroll to Top

Nyerj egy csapatépítőt!

Iratkozz fel hírlevelünkre és nyerj egy 200.000 forintos csapatépítő kupont! A játékról bővebben itt olvashatsz.