Nyerj egy felejthetetlen csapatépítőt!

Mindenki számára fontos, hogy egy igazán jól működő, összetartó csapat tagjaként dolgozhasson nap mint nap. Nem igaz?

Idén megadjuk neked a lehetőséget, hogy te magad is tehess ezért, méghozzá egy nagyon egyszerű módon: játssz velünk és derítsd ki, hogy le tudod-e körözni a mesterséges intelligenciát! Hidd el, ez lehetséges.

Hogyan zajlik pontosan a játék?

Érdemes 2024. június 30-ig feliratkozni a hírlevelünkre, mert ha így teszel, azonnal versenybe kerülsz, és talán te leszel az a szerencsés, aki megnyeri a netto 200 000 Ft értékű csapatépítő utalványt. Ha pedig szeretnéd növelni az esélyeidet, nincs más dolgod, mint összemérni tudásodat a mesterséges intelligenciával, egy-egy rövid kvíz kitöltésével. A kvízeket keresd minden hónap végén az aktuális hírlevelünkben. 

Győzd le az AI-t és szerezz kvízenként két további esélyt a nyereményre, ha pedig sikerül egy-egy kvízünket 100%-al teljesítened, növelheted az esélyeidet, ugyanis újra bekerülsz a kalapba, így akár többször is szerepelhet a neved a lehetséges nyertesek között.

 

Kik közül sorsolunk?

A játékban minden olyan feliratkozó részt vesz, aki 2024. június 30-ig feliratkozik és 2024.július 3-án aktív feliratkozója a BlueBerry Csapatépítő hírlevelének Illetve több alkalommal is bekerülhetsz a kalapba, ha sikerül legyőznöd a mesterséges intelligenciát, illetve minden 100%-kal teljesített kvíz után egyaránt. 

Honnan tudod, hogy nyertél?

A játék június 30-án 24:00-kor zárul, így minden addig kitöltött kvízzel versenybe szállhatsz. Július 3-án kerül kisorsolásra a nyertesünk, akit 2 munkanapon belül, e-mailben értesíteni is fogunk a nyereményéről. 

Fontos! Ha te leszel a szerencsés, 30 naptári napod lesz a visszajelzésre és a kuponért való jelentkezésre. Ne hagyd ki ezt a határidőt, mert ha nem válaszolsz, újra sorsolunk, és másnak adunk esélyt a 200 000 Ft értékű csapatépítő kuponra!

Meddig válthatom be a nyereményemet?

Fontos, hogy a kupon kizárólag a BlueBerry Csapatépítő programjaira használható fel legkésőbb 2025.március 31-ig! Tehát eddig a dátumig meg is kell valósulnia a programnak. Az aktuális programjainkról az oldalunkon tájékozódhatsz majd, illetve velünk is bármikor felvehet a kapcsolatot és átbeszéljük, mely programunk lesz a legideálisabb számodra és a munkatársaid számára. 🙂 

Fontos nekünk az adataid védelme!

Te kitöltötted már a legújabb kvízünket? 

Küld el kollégáidnak is, hogy ezzel is növeld a nyerési esélyeket!

Scroll to Top

Nyerj egy csapatépítőt!

Iratkozz fel hírlevelünkre és nyerj egy 200.000 forintos csapatépítő kupont! A játékról bővebben itt olvashatsz.